Breekbroodjes

De breekbroodjes van Oxerbrood zijn witte broodjes rijkelijk gevuld met zaden als, lijnzaad en zonnebloempitten. Ze passen goed bij een lekker kaasje of andere borrelhapjes, maar net zo goed bij de lunch of het ontbijt. Door de inkeping in het brood is het broodje makkelijk te delen.

Breekbroodjes ‘Lotus’ blanc

De breekbroodjes ‘Lotus’ blanc van Oxerbrood zijn witte broodjes rijkelijk gevuld met zaden als, lijnzaad en zonnebloempitten. Ze passen goed bij een lekker kaasje of andere borrelhapjes, maar net zo goed bij de lunch of het ontbijt. Door de inkeping in het brood is het broodje te delen in 8 (bijna) gelijke stukken, anders dan … Meer lezen over Breekbroodjes ‘Lotus’ blanc

Breekbroodjes ‘Lotus’ provençale

De breekbroodjes ‘Lotus’ provençale van Oxerbrood zijn witte broodjes rijkelijk gevuld met zaden als, lijnzaad en zonnebloempitten en met knoflookolie, provencaalse kruiden en zeezout als extra toevoeging. Lekker ‘gewoon zomaar’ of vergezeld van olijven en een olijfolie-dip. Door de inkeping in het brood is het broodje te delen in 8 (bijna) gelijke stukken, anders dan … Meer lezen over Breekbroodjes ‘Lotus’ provençale

Breekbroodjes ‘Lotus’ sesam

De breekbroodjes ‘Lotus’ sesam van Oxerbrood zijn witte broodjes rijkelijk gevuld met zaden als, lijnzaad en zonnebloempitten, besprenkeld met wit & zwart sesamzaad. Ze passen goed bij een pittig kaasje of andere borrelhapjes, maar net zo goed bij de lunch of het ontbijt. Door de inkeping in het brood is het broodje te delen in … Meer lezen over Breekbroodjes ‘Lotus’ sesam

Oxerbruin

Dit is een luxe volkorenbrood waarin ook lijnzaad, zonnebloempitten, zaden en geplette tarwe zitten. Het word op dezelfde manier gemaakt als het Oxer-Witte brood.

Oxerdesem

In Oxer-desem wordt in plaats van gist gebruik gemaakt van desem (zuurdesem, sauerteig, sourdough, levain) voor de fermentatie.

Oxerwit (bol)

Oxer wit wordt gemaakt van bloem, water en gist en zout. Eerst wordt een zogenaamde poolish (voordeeg) gemaakt.

Oxerwit (lang)

Oxer wit wordt gemaakt van bloem, water en gist en zout. Eerst wordt een zogenaamde poolish (voordeeg) gemaakt.